zondag 18 mei 2014

Een wiske vo suske

Vorig jaar werd robot geboren, ja mijne vent is ook zot van robotten.  Hij ontwierp deze in het 3d program Maya.
Ikzelf heb ook wel een zwak voor robotten en dat is handig, zo hebben we op het schabbetje in de keuken al vijf robots verzameld.


Maar degene die hij zelf ontworpen heeft ziet ge hier...


Toen hij robot zijn hoofd gebruikte om een behangpapiertje te maken in een oefening voor school dacht ik ineens dat zou nu eens tof zijn om te gebruiken als stof se... Dus we zochten en vonden exprezzit, dit eigenlijk dankzij emma en mona die een tijdje geleden een foto liet printen op stof.

En dus wij testen en testen en testen wat de beste kleur zou zijn.  Aangezien de master himself (heb het nu ff op deze wijze over mijne vent:) een vintage en retrofreak is wou hij het zowat al geleefd uitziend hebben ... mja bent ge nog mee?

In ieder geval het werd dit... mja volledig overtuigd zijn we nog niet, de kleuren zijn niet intens genoeg. Volgens de wederhelft wel dik ok maar toch nog wat sleutelen :)


Maar de stof was betaald en eindelijk geleverd, dus gebruiken die handel!
Ik maakte er de Wiske uit, uit het gloednieuwe boek Mijn Tas van elisanna en Fynn.  Echt een aanrader!  Al was het mij niet gegeven dat het van een leien dakje mocht gaan... mja er ligt nog een ballettas klaargeknipt voor Eef dus nu weet ik al waar ik op moet letten :)

Maar mijne vent is in dat opzicht niet zo een pietje just en zolang Frits geen sport beoefend neemt hij deze zak mee als schoofzak zegt hij... wat een zelfontworpen stofke al niet doet he, mijne eerste stuk voor de grootste hier in huis!

En wat we ons nu afvragen... in welke kleuren zouden jullie de robottekes doen??


6 opmerkingen:

 1. Ma zo tof!! En nog een blogduo in de familie, plezant!
  Ik vind het idee van die afwisselende kleuren en vierkantjes heel plezant, misschien een fellere kleur blauw zodat het contrast iets groter is?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo knap jong! Da's pas origineel!
  Ik zou voor deze kleurtjes gaan: http://www.hipenhot.nl/stoffenwalhalla/stof-geel-groen/
  (Je vraagt m'n mening, dus je krijgt ze hé...)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en ben eens gaan kijken en das een supergoe gedacht!

   Verwijderen
 3. Wauw, deze Wiske is wel helemaal uniek met je eigen stofje! Knap gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen